Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Mile 22 izle

-

Mile 22

6.2/ 10
1 1

Mile 22 filminin bilgileri Mile 22

6.2
Mile 22 6.2 2018 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

China

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Andrew Menzies

Oyuncular

Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, John Malkovich, Ronda Rousey, Terry Kinney, Carlo Alban, Emily Skeggs, Sam Medina, Poorna Jagannathan

James Silva, devletin bilmediği bir adamdır. Gizli CIA ekibi, devletin en değerli varlığıdır ve halktan gizli bir şekilde ulusal güvenliği sağlamak için görev yapar. Ancak, düşmanlarının hedefi olmaktan ve tehlikeli sırların içinde kaybolmaktan kaçamazlar.

Bir gün, Silva ve ekibi, bir dizi büyük şehirde meydana gelen tehlikeli bir olayın ardındaki sırları çözmek için göreve çağrılırlar. Bu olaylar, halkın ve hükümetin gözünden kaçmış gibi görünse de, bir kaynak ortaya çıkar ve olayların arkasındaki gerçekleri biliyordur.

Silva ve ekibi, kaynağı güvenli bir bölgeye ulaştırmak ve içindeki kritik bilgilere ulaşmak için tehlikeli bir göreve atanır. Ancak bu görev, düşmanlarının her köşede olduğu ve her adımın ölümcül sonuçlar doğurabileceği bir labirent gibi karmaşık hale gelir.

"Mile 22," gizli görevler, ulusal güvenlik ve düşmanın gölgesinin her an yaklaştığı bir dünyayı anlatan gerilim dolu bir aksiyon filmidir. Silva ve ekibinin cesaret, zeka ve sadakatle dolu bir mücadelesi, izleyiciyi heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Filme Yorum Yaz