Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Aşk Tarifi izle

-

No Reservations

6.5/ 10
1 1

Aşk Tarifi filminin bilgileri No Reservations

6.5
Aşk Tarifi 6.5 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

Avustralya

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Film Teması Yemek Yönetmen

Ronna Kress

Oyuncular

Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Bob Balaban, Brían F. O'Byrne, Lily Rabe, Eric Silver, Arija Bareikis

Kate Armstrong, Manhattan'daki prestijli bir restoranda oldukça yetenekli ve disiplinli bir baş aşçıdır. Yaşamı, mutfakta olduğu gibi titizlikle düzenlenmiştir ve mükemmeliyetçi doğası çevresindekileri genellikle korkutur. Ancak, hayatına giren iki yeni insanla düzeni bozulmaya başlar.

Birincisi, Nick adında yeni bir aşçıdır; Kate'in tersine mutfakta daha rahat ve neşeli bir tavıra sahiptir. Yemek yaparken opera dinlemeyi sevmesi ve iş arkadaşlarıyla şakalaşması gibi özellikleriyle Kate'in katı disiplinine meydan okur.

İkincisi, beklenmedik bir anda hayatına giren yeğeni Zoe'dur. Zoe'nin varlığı Kate'in hem evdeki hem de işteki düzenini alt üst eder. Kate, bir yandan bu değişikliklerle başa çıkmaya çalışırken, diğer yandan da Nick'e karşı hissetmeye başladığı romantik duygularla mücadele etmek zorunda kalır.

Bu hikaye, kontrol, spontanelik ve yeni deneyimlere ve duygulara açılmanın zorlukları gibi temaları ele alır. Kişisel büyüme hikayesi olan bu anlatı, kahramanın kendi doğasını hayatın getirdiği tahmin edilemez unsurlarla dengede tutmayı öğrenmesini, hızlı tempolu ve tutkulu mutfak sanatlarının arka planında işler.

Filme Yorum Yaz