"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi izle

-

Minions Make Mischief in the McDonald's Drive Thru Part 2

5.9/ 10
1 1

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi filminin bilgileri Minions Make Mischief in the McDonald's Drive Thru Part 2

5.9
Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi 5.9 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Oyuncular

Joe G. LaRue

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi (Despicable Me 2), 2013 yapımı bir Amerikan animasyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Pierre Coffin ve Chris Renaud yapmıştır. Film, Minyonlar ve Gru karakterlerinin maceralarını konu alır ve Despicable Me filminin devamıdır.

Gru, kendisine verilen yeni bir görevle Anti-Kötülük Birimi'ne (AVL) katılır ve dünya çapında bir suç şebekesini çökertmeye çalışır. Gru, AVL ajanı Lucy Wilde ile iş birliği yapar ve suçluları bulmak için çeşitli yerlere giderler.

Bu sırada Gru'nun Minyonları, kendilerine bir lider bulmaya çalışmaktadır. Bir süper köpekbalığı tarafından kaçırılan Minyonlar, Gru ve Lucy tarafından kurtarılır. Minyonlar daha sonra, Lucy'nin yardımıyla suçlu grubun lideri Eduardo'yu ortaya çıkarmayı başarırlar.

Ancak, Gru, Eduardo'nun gerçek kimliğinin Anti-Kötülük Birimi tarafından aranan bir suçlu olan El Macho olduğunu keşfeder. Eduardo, Gru'nun en büyük düşmanlarından biridir ve Minyonlar, onun kötü planlarını ortaya çıkarmak için Gru'ya yardım eder.

Gru, Eduardo'nun planlarını bozmak için elinden geleni yapar ve sonunda onu durdurmayı başarır. Film, Gru'nun sevgilisi Lucy ile romantik bir ilişki geliştirdiği ve aynı zamanda Minyonların yeni bir lider bulduğu mutlu bir sonla biter.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz