Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Kardeşimden sonra izle

-

Charlie St. Cloud

6.9/ 10
1 1

Kardeşimden sonra filminin bilgileri Charlie St. Cloud

6.4
Kardeşimden sonra 6.4 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerRomantik filmler Yönetmen

Burr Steers

Oyuncular

Zac Efron, Kim Basinger, Charlie Tahan, Amanda Crew, Augustus Prew, Donal Logue, Ray Liotta, Dave Franco

Kardeşimden sonra "Charlie St. Cloud," 2010 yılında Burr Steers tarafından yönetilen ve Ben Sherwood'un "Charlie St. Cloud'un Ölümü ve Yaşamı" adlı romanına dayanan bir romantik drama filmidir. Filmin başrolünde, küçük kardeşi Sam'in (Charlie Tahan) trajik ölümünden sonra bile onunla özel bir bağa sahip olan genç adam Charlie St. Cloud'u canlandıran Zac Efron yer alıyor. Filmin diğer oyuncuları arasında Amanda Crew, Augustus Prew ve Kim Basinger yer alıyor.

Hikaye, parlak bir geleceği olan genç denizci Charlie St. Cloud'un etrafında dönüyor. Ancak, hayatı onun ve küçük kardeşi Sam'in karıştığı bir trafik kazası sonucu dramatik bir şekilde değişir. Charlie kazayı sağ salim atlatsa da, kardeşi Sam'in ruhunu görebilme ve onunla iletişim kurabilme yeteneği olduğunu keşfeder.

Charlie, kasabanın mezarlığının bakıcısı olarak işe başlar ve Sam ile diğer ölmüş insanların ruhlarıyla zaman geçirir. Kardeşi Sam'e her gün gün batımında yakalamaca oynama sözü verir. Yıllar geçtikçe, Charlie'nin kardeşi Sam'in ruhuna olan bağlılığı, yaşayanlardan, eski arkadaşlarından ve bir zamanlar aşık olduğu kıza, Tess Carroll (Amanda Crew), dahil olmak üzere diğer insanlardan uzaklaştırır.

Tess kasabaya döner ve Charlie ile arkadaşlığını yeniden başlatır. Charlie, kendi içsel şeytanlarıyla yüzleşmeli ve geçmişte yaşamak veya hayatına devam etmek arasında seçim yapmalıdır. Film, kardeşler arasındaki sevgi bağları ve trajik bir kayıptan sonra devam etmenin zorluklarını keşfeden duygusal bir drama olarak temaları ele alır. Bu film, iyileşme, kurtuluş ve beklenmedik yerlerde umut bulma hikayesidir.

Filme Yorum Yaz