Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Ölüm Zinciri izle

-

Chain Letter

4.4/ 10
1 1

Ölüm Zinciri filminin bilgileri Chain Letter

4.4
Ölüm Zinciri 4.4 Dublaj & Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Christian Sebaldt

Oyuncular

Nikki Reed, Keith David, Michael Bailey Smith, Brad Dourif, Betsy Russell, Cherilyn Wilson, Bai Ling, Matt Cohen, Noah Segan, Madison Bauer

İnternet üzerinden altı arkadaş, esrarengiz e-postalar alır. Bu e-postalarda, bir katilin kendilerini rahatsız edip vahşice öldüreceği tehditleri bulunmaktadır. Manyak bir katil, e-postalara veya cep telefonu mesajlarına sızarak bu insanları rahatsız etmekte ve onları ölümcül bir oyuna davet etmektedir. Jessie Campbell (Nikki Reed) ve arkadaşları, bu korkunç oyunun kim tarafından yönetildiğini öğrenmeye çalışırken, aslında hepsinin bu ölümcül oyunun bir parçası olduğunu keşfederler.

Zincirleme mesajların ardında yatan gerçeği çözmeye çalışan arkadaşlar, hayatta kalabilmek için oyunun kurallarına uymak zorundadırlar. Film, arkadaşlığın, hayatların ve ölümün değerini sorgulayan, sınırları zorlayan bir korku-gerilim yapımı olarak karşımıza çıkar. Saw serisinin izinden giderek izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunan bu film, 2010 yapımıdır ve klasik korku öğelerini modern bir bakış açısıyla birleştirir.

Filme Yorum Yaz