"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Tavşan Peter izle

-

Peter Rabbit

6.7/ 10
1 1

Tavşan Peter filminin bilgileri Peter Rabbit

6.6
Tavşan Peter 6.6 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Will Gluck

Oyuncular

James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Sia, Colin Moody, Sam Neill, Margot Robbie, Elizabeth Debicki

"Peter Rabbit," Beatrix Potter'ın klasik çocuk hikayelerine dayalı 2018 yapımı bir animasyon ve canlı aksiyon karışımı filmidir. Film, yaramaz tavşan Peter Rabbit'in maceralarını modern bir şekilde anlatır. İşte "Peter Rabbit" filminin özeti:

Film, Peter Rabbit ve ailesinin yaşadığı bir çiftlikte başlar. Peter, McGregor adında bir bahçıvanın bahçesine girerek sebzeleri çalmakta ve onunla sürekli bir rekabet halindedir. Bu rekabet, McGregor'un ölümüne neden olan bir kaza sonucu sona erer.

Ancak McGregor'un yeğeni Thomas McGregor, mirası devralır ve aynı çiftliğe taşınır. Thomas, bahçıvan amcasının düşmanı Peter ile hemen bir düşmanlık başlatır. Ayrıca, Thomas'ın komşusu Bea ile romantik bir ilişki başlar.

Peter ve arkadaşları, Thomas'ın bahçesine girerek onunla süren rekabeti yeniden alevlendirir. Ancak Peter, Thomas'ın affedilmemesi gereken kötü niyetli bir kişi olduğunu düşünmek yerine onunla anlaşmaya çalışır. Bu esnada, Thomas ve Bea'nın romantik ilişkisi büyür ve Bea'nın tavşanlara olan sevgisi, Peter ve arkadaşlarını daha da karmaşık bir duruma sokar.

"Peter Rabbit," çocuklar için eğlenceli ve aile dostu bir film olup, klasik hikayeyi modern anlatımıyla sunar. Karakterlerin canlandırılması için hem animasyon hem de canlı aksiyon kullanılır, böylece hikaye daha çekici ve eğlenceli hale gelir.

Filme Yorum Yaz