Biri beni durdursun! Maske

Kızarmış Yeşil Domatesler izle

-

Fried Green Tomatoes

7.7/ 10
1 1

Kızarmış Yeşil Domatesler filminin bilgileri Fried Green Tomatoes

7.7
Kızarmış Yeşil Domatesler 7.7 Dublaj & Altyazı 1991 1080p
Film Süresi

130 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Thomas Newman

Oyuncular

Kathy Bates, Jessica Tandy, Mary-Louise Parker, Mary Stuart Masterson, Cicely Tyson, Stan Shaw, Chris O'Donnell, Gailard Sartain, Timothy Scott, Gary Basaraba

Kızarmış Yeşil Domatesler filminin kısa özeti ise;

"Fried Green Tomatoes", kesişen hikâyeleri anlatan bir drama filmidir. Film, 1980'lerin Alabama'sında yaşayan Evelyn Couch sahiplerinin bir ev kadınının ve Ninny Threadgoode ailesinin bir yaşlı kadınının hikayelerine odaklanıyor.

Evelyn, kayınvalidesi ile ziyarete giderken bir huzurevinde Ninny ile tanışır. Ninny, aralarında onu hayatlarını anlatır ve ikisini yakın bir bağ oluşturur. Ninny'nin anlattıkları, Alabama'daki Whistle Stop kasabasında yaşayan iki kadın olan Idgie Threadgoode ve Ruth Jamison'un hikayesini anlatıyor.

Film, Idgie ve Ruth'un arkadaşlığını, işletmelerini ve birbirlerine olan sadakatlerini gösterirken, aynı zamanda ırksal insanlar ve cinsiyetçilik gibi konulara da değiniyor. Film, geçmişki hikayelerle aramızdaki bakış açıları ve konuları araştırıyor ve özellikle kadın dostluğu ve dayanışması üzerine odaklanıyor.

"Fried Green Tomatoes", Cathy Bates, Jessica Tandy, Mary Stuart Masterson ve Mary-Louise Parker gibi oyuncuların performanslarıyla dikkat çeken ve ABD Güneyindeki toplumsal değişimleri ve kadın dostluğunu ele alan dokunaklı bir hikaye sunuyor.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz