Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Biri Bizi Gözetlliyor izle

-

The Bedroom Window

6.4/ 10
1 1

Biri Bizi Gözetlliyor filminin bilgileri The Bedroom Window

6.4
Biri Bizi Gözetlliyor 6.4 Dublaj & Altyazı 1987 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Curtis Hanson

Oyuncular

Steve Guttenberg, Elizabeth McGovern, Isabelle Huppert, Paul Shenar, Carl Lumbly, Wallace Shawn, Frederick Coffin, Brad Greenquist

Terry Lambert, patronunun karısı Sylvia ile ilişkisi olan bir adamdır. Bir gece, Terry'nin evinde olan Sylvia, sokakta bir adamın genç bir kadına saldırdığını görür. Ancak ilişkisini ifşa etmek istemediği için sessiz kalır. Bunun yerine, suçluyu yakalamaya çalışır ve ona karşı fiziksel bir müdahalede bulunur.

Ancak suçluyu tanımayan ve olayın gerçekleştiğine dair kanıtları olmayan Terry, polisin şüphesini çekmeye başlar. Olayın ardından, Terry'nin suçlamaları ve davranışları daha fazla dikkat çeker, ve polis olayı araştırmaya başlar.

Filmin ilerleyen bölümlerinde, karmaşık bir suç örgüsü ve entrika ağı ortaya çıkar. Terry'nin suçluyla ilişkisi, olayın daha derin ve tehlikeli olduğunu gösterir. Film, Terry'nin suçlamalarının nasıl bir yol izlediğini ve olayın sonuçlarını ele alırken, gerilim dolu bir hikaye sunar.

"Consenting Adults," suç, gerilim ve entrika unsurlarını içeren bir film olarak izleyiciyi gerilim dolu bir yolculuğa çıkarır.

Filme Yorum Yaz