Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Harika Köpek Spot izle

-

See Spot Run

5.9/ 10
1 1

Harika Köpek Spot filminin bilgileri See Spot Run

5.9
Harika Köpek Spot 5.9 Türkçe Altyazı 2001 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

Australia

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Bruce Berman

Oyuncular

David Arquette, Leslie Bibb, Michael Clarke Duncan, Angus T. Jones, Anthony Anderson, Paul Sorvino, Joe Viterelli, Steve Schirripa, Kim Hawthorne, Constance Marie

Harika Köpek Spot  2001 yapımı bir komedi filmidir. Filmde David Arquette, Michael Clarke Duncan ve Leslie Bibb gibi oyuncular yer almaktadır. İşte filmin özeti:

Film, posta dağıtıcısı olan Gordon Smith'in (David Arquette) hayatını anlatıyor. Gordon, bir gün yanlışlıkla bir suçlu olan Sonny Talia'ya ait bir DVD'yi teslim ettiğinde, suçlu onu takip etmeye başlar. Aynı zamanda Gordon, belediyenin köpek barınağından kaçan ve evsiz kalmış bir polis köpeği olan Spot ile karşılaşır. Spot, Gordon'ın hayatını kurtarır ve onu takip eden suçlu ile başa çıkmada ona yardım eder.

Filmin ana teması, Gordon'ın Spot ile olan ilişkisi ve ikisinin birlikte yaşadıkları komik olaylar etrafında dönüyor. Aynı zamanda Gordon, Sonny Talia'dan kaçarken, onun oğlu olan ve Gordon'ın bakımına bırakılan küçük bir çocukla da ilgilenmek zorunda kalır.

Harika Köpek Spot  aileler için keyifli bir komedi filmidir ve insanlar ile köpekler arasındaki özel bağı vurgular. Film, komik sahneleri ve duygusal anlarıyla izleyicilere eğlenceli bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz