İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Ay 2: Sessiz Kahraman izle

-

Mute

7.0/ 10
1 1

Ay 2: Sessiz Kahraman filminin bilgileri Mute

5.6
Ay 2: Sessiz Kahraman 5.6 Dublaj & Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

126 Dakika

Ülke

Almanya

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Mary Vernieu

Oyuncular

Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Justin Theroux, Seyneb Saleh, Robert Sheehan, Jannis Niewöhner, Noel Clarke, Dominic Monaghan, Sam Rockwell, Florence Kasumba

Film günümüzden 40 yıl sonrasını konu alıyor ve Berlin'de, göçmenlerle dolu sorunlu bir şehirde geçiyor. Başkarakter Leo Beiler (Alexander Skarsgård), dilsiz bir barmen olarak çalışan ve kayıp olan aşkını bulmak için çıktığı bir arayışın içine girer. Leo, sevdiği kadını bulmak amacıyla karmaşık ve tehlikeli bir maceraya atılır.

Leo'nun arayışı sırasında Amerikalı doktorlardan oluşan garip bir grupla karşılaşır ve bu grupla ilişkisi başlangıçta sıradan bir yardım teklifi gibi görünse de, olaylar gittikçe karmaşık bir hal alır. Leo, kimden korkması gerektiğine karar vermede zorlanırken, bu garip gruba yaklaştıkça daha büyük bir komplonun içine sürüklenir.

Film, Leo'nun geçmişi ve arayışı ile çeşitli karakterlerin hayatlarının kesiştiği bir gerilim ve gizem öyküsünü anlatıyor. Leo'nun aşkı ve kaybıyla dolu duygusal yolculuğu, Berlin'in gelecekteki karmaşık ve tehlikeli dünyasında geçiyor.

Filme Yorum Yaz