Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Sokak Kedisi Bob izle

-

A Street Cat Named Bob

7.9/ 10
1 1

Sokak Kedisi Bob filminin bilgileri A Street Cat Named Bob

7.9
Sokak Kedisi Bob 7.9 Dublaj & Altyazı 2016 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAile FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Irene Lamb

Oyuncular

Luke Treadaway, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt, Anthony Stewart Head, Caroline Goodall, Beth Goddard, Darren Evans, Ruth Sheen, Nina Wadia, John Henshaw

Londra'da yaşayan James Bowen, evsiz ve eski bir eroin bağımlısı olarak sokaklarda şarkı söyleyerek hayatta kalmaya çalışmaktadır. Bir gün, sokaklarda hasta halde bulduğu bir sokak kedisi ile karşılaşır. Merhamet göstererek kediye bakmak ve tedavi ettirmek için onu evine alır.

Bob ismini verdiği bu kedi, James'in hayatını tamamen değiştirir. Bob iyileştikten sonra, her gün James'in yanında Londra'nın sokaklarında otobüsle seyahat ederken ona eşlik etmeye başlar. Bob, James'in yanında olduğu sürece, sokaklarda şarkı söylemek ve hayatta kalmak konusunda ona büyük destek olur.

Bob'un varlığı, James'in hayatında umut ve yeniden doğuşun simgesi haline gelir. İkili, birlikte geçirdikleri zamanlarda birbirlerine sıkı sıkıya bağlanır ve zorluklarla dolu sokak hayatında birlikte mücadele ederler.

Ancak, James ve Bob'un hikayesi sadece bir dostluk öyküsü değildir. Bu hikaye, umudu ve dayanışmayı simgelerken, insanın hayatına sürpriz bir şekilde giren bir arkadaşın nasıl bir dönüşüm yaratabileceğini de gösterir. James'in Bob ile olan serüveni, insanın içsel gücünü ve iyileştirici etkisini keşfetme yolculuğunu anlatır.

Filme Yorum Yaz