"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Tutsak izle

-

Prisoners

8.1/ 10
1 1

Tutsak filminin bilgileri Prisoners

8.1
Tutsak 8.1 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

153 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Denis Villeneuve

Oyuncular

Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Melissa Leo, Maria Bello, Terrence Howard, Paul Dano, Dylan Minnette

Tutsak filminin kısaca özeti ise;

2013 yapımı "Tutsak", çocuk kaçırma olayını konu alan gerilim/dram türünde bir filmdir. Keller Dover (Hugh Jackman) ve Franklin Birch (Terrence Howard) adlı iki aile, kızlarının kaybolması sonucu panik içinde kalmaktadırlar.

Polis, kaçırılma olayını araştırmakta ancak sonuç alamamaktadır. Keller, kızını bulmak için kendi yöntemlerini kullanmaya başlar ve kaçırılan kızın bulunması için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Ancak, polis memuru Loki (Jake Gyllenhaal) da vakayı araştırmaktadır ve Keller'ın yaptıklarını da izlemektedir.

Filmin ilerleyen dakikalarında, Keller'ın gözünde suçlu olabilecek herkesi sorgulamaya başlamasıyla birlikte, gizemli bir hikaye ortaya çıkar ve olayların arkasındaki gerçekler ortaya çıkmaya başlar.

"Tutsak", aile ilişkileri, adalet, sadakat ve insan doğası gibi konuları ele alır. Hugh Jackman'ın Keller Dover olarak sergilediği üstün performansı, filmdeki gerilimi ve duygusallığı arttırır. Film, yönetmen Denis Villeneuve tarafından yönetilmiştir ve geniş bir oyuncu kadrosuna sahiptir, ayrıca eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanmıştır.

Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz.

 

 

Filme Yorum Yaz