"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Ölümüne takip izle

-

Collateral Damage

5.5/ 10
1 1

Ölümüne takip filminin bilgileri Collateral Damage

5.8
Ölümüne takip 5.8 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Steven Reuther

Oyuncular

Arnold Schwarzenegger, Francesca Neri, Elias Koteas, Cliff Curtis, John Leguizamo, John Turturro, Jsu Garcia, Tyler Posey, Michael Milhoan, Rick Worthy

"Ölümüne Takip" (orijinal adı: "Collateral Damage"), 2002 yapımı, başrolünde Arnold Schwarzenegger'in yer aldığı bir aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Andrew Davis yapmıştır.

Filmin ana konusu, Schwarzenegger'in canlandırdığı Gordon Brewer karakterinin, ailesini bir terör saldırısında kaybetmesi ve bu durum sonucu adaletin yerine gelmesini sağlamak için kendi eline almasıdır. İtfaiyeci olan Brewer, bu trajediden sonra kendini teröristlerin peşine düşerken bulur ve her ne pahasına olursa olsun onları durdurmayı kendine misyon edinir.

Gordon, ailesinin ölümünden sorumlu olduğuna inandığı kişinin, Kolombiyalı bir terörist olan Claudio "The Wolf" Perrini olduğunu keşfeder. İntikam almak amacıyla Kolombiya'ya giden Brewer, orada bir dizi tehlike ve zorlukla karşılaşır. Otoritelerden kaçarak ve yerel çetelerle mücadele ederek Perrini'ye ulaşmaya çalışır.

Brewer'ın bu kişisel misyonu, onu ölümcül bir yeraltı dünyasına ve karmaşık bir politik komploya sürükler. Aynı zamanda, Kolombiya'daki durumun karmaşıklığı ve çatışmanın gerçek doğası hakkında daha fazla bilgi edinir. Kendi adaletini sağlamak için bu tehlikeli ve yabancı ortamda hayatta kalmak zorundadır.

Filmde, Schwarzenegger'in tipik aksiyon kahramanı rolünü oynadığına, ancak aynı zamanda daha derin ve kişisel bir motivasyonla hareket ettiğine şahit oluyoruz. "Ölümüne Takip", aksiyon ve gerilimin yanı sıra, uluslararası politika ve terörizm konularını da ele alıyor. Sonuç olarak, bu film, Arnold Schwarzenegger'ın aksiyon filmografisinde farklı bir konu ve ton sunuyor.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz