Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Kaçış Planı izle

-

The Next Three Days

7.1/ 10
1 1

Kaçış Planı filminin bilgileri The Next Three Days

7.1
Kaçış Planı 7.1 Türkçe Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

133 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriRomantik filmlerSuç Filmleri Yönetmen

Paul Haggis

Oyuncular

Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy, RZA, Moran Atias, Olivia Wilde, Jason Beghe, Nazanin Boniadi, Tyrone Giordano, Ty Simpkins

John ve Laura adlı bir çiftin hayatının, genç kadının bir cinayet soruşturmasında tutuklanması ile alt üst olmasını konu almaktadır. Laura, masumiyetini savunsa da, mahkeme tarafından suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılır. John ise karısının masum olduğuna inanmaktadır ve ailesini bir arada tutmak, aynı zamanda Laura'nın suçsuzluğunu kanıtlamak için elinden geleni yapmaktadır.

Laura'nın suçlu bulunduğu mahkeme kararı, John'un inancını sarssa da karısına olan sevgisi ve güveni onu harekete geçirir. Laura'nın intihara sürüklendiğini gören John, onu kurtarmak için radikal bir karar alır: Karısını hapishaneden kaçırmak.

Hikaye, John'un bu cesur girişimiyle birlikte gelişen olayları ve çiftin karşılaştığı zorlukları ele alabilir. John'un, Laura'yı kurtarmak için kaçış planını nasıl yapacağı, çiftin birlikte yaşadığı zorlu anlar ve adalete karşı mücadeleleri ana tema olabilir. Aynı zamanda, masumiyetin kanıtlanması ve aile bağlarının gücü gibi temalar da hikayenin içine entegre edilebilir.

Filme Yorum Yaz