"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Siyah Kuğu izle

-

Black Swan

7.7/ 10
1 1

Siyah Kuğu filminin bilgileri Black Swan

7.7
Siyah Kuğu 7.7 Dublaj & Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Mary Vernieu

Oyuncular

Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder, Benjamin Millepied, Ksenia Solo, Kristina Anapau, Janet Montgomery, Sebastian Stan

Genç, güzel ve alımlı bir kadın olan Nina, yetenekleri ile büyüleyen bir balerindir. Eskiden de çok iyi ve tanımmış bir balerin olan ve dans konusundaki hırsını kendisine resmen aşılamış olan annesi ile birlikte rüyarlar şehri New York’ta yaşayan Nina’nın hayatı  tümü ile danstan ibarettir. Bale yönetmeni olan Thomas Leroy, sahneye koymuş olduğu Kuğu Gölü Balesi’nin baş dansçısını yeni sezonda değiştirmek istemiş ve bunu bildirmiştir.

 

Zerafeti ile büyüleyen , masum ve saf Beyaz Kuğu ile kötülüğün anası , şehvetin ve bilinmezliğin temsilcisi Siyah Kuğu'yu aynı anda canlandırabilecek yeteneğe sahip olan bir balerin arayan yönetmenin ilk tercihi Nina olacaktır.

Fakat bu rolü almak için elinden geleni yapan Nina’nın karşısında güçlü ve dişli bir rakibi vardır. Nina, Beyaz Kuğu rolü için harikalar yaratsa da genç kadının Siyah Kuğu performansı ziyadesi ile de başarılı olmamıştır. Rakibi Lily ise Siyah Kuğu rolü için  üstün bir performans sergiler. Lily ve Nina arasındaki tatlı rekabet, çalışmalar boyunca güzel bir arkadaşlık güzel bir dostluğa dönüşür. Bu süre zarfında Nina, hayatının kötü gidişatına neden olmuş bir takım olaylar sinsilesi ve karanlık yüzü ile yüzleşmeye başlar.

Filmizlex ailesi filmin sonunda yorum yapmanızı rica eder sizlere iyi seyirler diler. 

Filme Yorum Yaz