Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta
5.5/ 10
1 1

65 filminin bilgileri 65

5.5
65 5.5 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Scott Beck, Bryan Woods

Oyuncular

Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika King, Brian Dare

65 filminin kısaca özeti ise;

65, 2023 yapımı aksiyon , gerilim ve macera filmidir.

65 milyon sene geçmişte yaşam sürdüğümüz topraklarda kızı ile birlikte yaşamlarını sürdürebilmek için muhteşem ve gerilim dolu bir maceraya atılan Mills'in öyküsünü ele almaktadır.

Pilot Mills, çocuğu Koa ile birlikte uzay gemisinde bulunmaktadırlar. Uzay gemisinde bulundukları sırada dehşet verici bir kaza meydana gelir. Kazadan sonra kendilerine gelen kahramanlarımız ikinci bir şok daha yaşamak zorunda kalırlar. Hiç bilmedikleri ve tanımadıkları bir gezene iniş yapmaları gerekiyordur.

Kahramanımız inişten kısa bir süre sonra durumu anlar. Aslında indikleri yerin 65 milyon sene öncesinde ki dünya olduğunu fark eder. Yaşamını sürdürmeyi başaran ikilimiz hayatta kalmayı başaran son insanlar olduğunu fark ederler. 

Kahramanlarımız içine düştükleri bu durumdan kurtulmak için tarih öncesi yaratıklarla savaşmak zorundadırlar. Sizce bu savaşı kazanabilecekler mi?

Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz. Filmizlex ile iyi seyirler.

Filme Yorum Yaz