Biri beni durdursun! Maske

Son Vurgun izle

-

Contraband

6.4/ 10
1 1

Son Vurgun filminin bilgileri Contraband

6.4
Son Vurgun 6.4 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Baltasar Kormákur

Oyuncular

Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale, Robert Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc, Ben Foster

"Contraband" 2012 yapımı bir aksiyon filmidir. Filmin ana karakteri Chris Farraday (Mark Wahlberg), eski bir kaçakçıdır. Kendisini yasa dışı işlerden uzak tutup, düzenli bir hayat sürdürmektedir. Ancak, kardeşi Andy'nin (Caleb Landry Jones) uyuşturucu kaçakçılığı işinde hatalar yapması, Chris'in yeniden eski hayatına dönmek zorunda kalmasına neden olur.

Chris, Andy'nin sorunlarını çözmek ve onu kurtarmak için Panama'ya giderek, orada bir gemi dolusu kaçakçılık malzemesi ile geri dönmek zorundadır. Ancak, Panama'da çeteler, polisler ve diğer düşmanlarla dolu bir ortamda, Chris'in planlarını uygulamak için her şeyi riske atması gerekmektedir.

Filmin ilerleyen bölümlerinde, Chris'in kaçakçılık işi için çalıştığı kişilerin kendisine çıkardığı problemler ve düşmanlarıyla yüzleşmesi konu alınır. Ayrıca, Chris'in eşi Kate (Kate Beckinsale) ve çocuklarının hayatı da tehlikede olacaktır. Bu nedenle, Chris'in mücadelesi, sadece Panama'da değil, ailesinin hayatını da kurtarmak için devam edecektir.

"Contraband", aksiyon dolu sahneleri ve gerilim dolu hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Filmin başrol oyuncuları Mark Wahlberg ve Kate Beckinsale, başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, filmde yer alan diğer karakterler de zengin bir kişilik çizgisiyle seyircinin dikkatini çekiyor.

Filmin teması, insanların geçmişlerindeki hatalarından kaçamayacaklarını, ve bazen eski yaşamlarına geri dönmeleri gerektiğini vurgular. Bunun yanı sıra, filmin suç dünyasındaki karmaşık ilişkileri ve çete savaşlarını ele alması, insanların karanlık dünyalarına bir pencere açıyor. Overall, "Contraband", heyecanlı bir aksiyon deneyimi sunarken, aynı zamanda karakter analizleri ve tema açısından da başarılı bir yapım olarak öne çıkıyor.

 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz