“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Para Avcısı izle

-

The Wolf of Wall Street

8.2/ 10
1 1

Para Avcısı filminin bilgileri The Wolf of Wall Street

8.2
Para Avcısı 8.2 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

180 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Martin Scorsese

Oyuncular

Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreau

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street Filminin kısa özeti

Para Avcısı, gerçek bir yaşam öyküsünü ele alan bir film. Jordan Belfort 24 yaşında hırslı,genç ve hayallerinin peşinden koşan bir adamdır.

Para kazanma arzusu ile hırslanan Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı aracı  firmasında fazlasıyla zengin  olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur.

90'ların en hızlı günlerini yaşamaya başlarlar ve New York işlem salonunda her şey olacaktır. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı kandırarak , Belfort kısa zamanda bir para sayma makinesine ve aynı zamanda bir harcama manyağına dönüşür. Bir günde hesapları milyonlarca dolar ile doalrken o gece hepsini aynı hızda harcama kapasitesine sahip olmştur.

Profesyonel yaşamının yanında uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks farklı hayaller ile dolu kirli bir oyunun içine dalar. Bu başrolümüzün hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ve yıpranış ise çok uzakta değildir...


Yönetmenliğini Martin Scorcese'nin üstlendiği film Amerikan borsasında broker olan Jordan Belfort'un biyografisinin sinemaya bir uyarlaması. Filmin başrolünde Leonardo DiCaprio yer alıyor ve kadroda Jonah Hill, Kyle Chandler ve Jean Dujardin kendisine eşlik ediyor. filmizlex iyi seyirler diler sizlere yorum yapma zahmetini rica ederiz. 

Filme Yorum Yaz