Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Babalar Savaşıyor izle

-

Daddy's Home

6.1/ 10
1 1

Babalar Savaşıyor filminin bilgileri Daddy's Home

6.1
Babalar Savaşıyor 6.1 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Sean Anders

Oyuncular

Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Bobby Cannavale, Hannibal Buress

"Babalar Savaşıyor" (Daddy's Home) filminin özeti;

Film, Dusty (Mark Wahlberg) ve Brad (Will Ferrell) arasındaki rekabet ve çekişmeyi konu almaktadır. Brad, evli ve üvey baba olarak Dusty'nin çocuklarının hayatında yer edinmeye çalışan bir adamdır. Kendisi iyi niyetli ve sakin biri olsa da, Dusty ise karizmatik ve heyecanlı biridir.

Brad, çocuklarına iyi bir baba olma konusunda çaba gösterirken, Dusty'nin beklenmedik bir şekilde geri dönmesiyle işler karmaşıklaşır. Dusty'nin çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmek istemesi, Brad'in üvey baba rolünde rekabet etmesine sebep olur.

Dusty'nin gelişiyle birlikte, Brad'in hayatı altüst olur ve çocuklarının kalbinde yer etmek için daha da fazla çaba sarf etmek zorunda kalır. Dusty ise Brad'in varlığını hoş karşılamaz ve çocukların gözünde kendisini üstün konuma getirmek için her türlü numarayı denemeye başlar.

Babalar arasındaki rekabet, zamanla çocuklar, aile ve sorumluluklar üzerinde etkisini göstermeye başlar. Brad, daha önce hiç sahip olmadığı bir babalık deneyimi yaşamaya başlar ve çocuklarıyla olan ilişkisini güçlendirmeye çalışır. Dusty ise sorumluluklarını daha fazla üstlenmeye başlar ve gerçek bir baba gibi davranmaya çalışır.

Ancak rekabet her iki baba için de zorlu bir sınav haline gelir ve çocukların gönlünde kazanmak için birbirleriyle yarışmaya devam ederler. Babalar arasındaki bu komik ve duygusal mücadele, film boyunca ilerlerken, birçok eğlenceli olay ve sahne yaşanır.

Sonunda, Brad ve Dusty arasında bir uzlaşma ve anlayış sağlanır. İkisi de çocuklarına iyi bir baba olmanın önemini kavrarlar ve rekabet yerine işbirliği yapmaya başlarlar. Babaların birlikte çalışması ve çocuklarına sevgiyle yaklaşmaları, filmdeki ana mesajlarından biridir.

"Babalar Savaşıyor" filmi, aile değerleri, sorumluluk, babalık ve rekabet gibi konuları komik bir şekilde ele alırken, izleyicilere eğlenceli ve duygusal bir deneyim sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz