"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Kaçak Gelin izle

-

Runaway Bride

6.1/ 10
1 1

Kaçak Gelin filminin bilgileri Runaway Bride

6.1
Kaçak Gelin 6.1 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Tom Rosenberg

Oyuncular

Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, Hector Elizondo, Rita Wilson, Paul Dooley, Christopher Meloni, Donal Logue, Reg Rogers, Yul Vazquez

Kaçak Gelin  Romantizmin ve Komedinin Buluştuğu Efsanevi Bir Hikaye

Gary Marshal'ın yönetmenliğinde, Hollywood'un sevilen ikilisi Julia Roberts ve Richard Gere, Pretty Woman'ın ardından tekrar bir araya geldi. Bu kez, romantik komedi türündeki başyapıtlarından biri olan "Runaway Bride" ile izleyicileri büyüledi.

Kaçak Gelin New York'ta bir gazeteci olan Ike Graham (Richard Gere), karşılaştığı ciddi sorunlarla boğuşmaktadır. Patronu, eski karısıdır ve yazma konusundaki ilhamını kaybetmiştir. Biraz ilham bulmak için Maryland'de küçük bir kasaba olan Hale'e giden Ike, Maggi Carpenter'ı (Julia Roberts) keşfeder. Maggi, sürekli nişanlanan ancak bir türlü düğüne adım atamayan bir kadındır.

Kaçak Gelin Film, Maggi'nin düğün kaçırmalarının ardındaki nedenleri ve Ike'in bu hikayeyi yazarken yaşadığı serüveni konu alır. İkilinin arasındaki çekim, seyirciyi güldürürken aynı zamanda duygusal bir yolculuğa çıkarır.

Kaçak Gelin "Runaway Bride", Amerika'da romantik komediler türünde en çok hasılat yapan film unvanını elde etti. Julia Roberts ve Richard Gere'ın eşsiz kimyası, Gary Marshal'ın yönetmenlik becerisiyle birleşerek unutulmaz bir sinema deneyimi sunuyor.

Film, romantik komedi severler için bir başyapıt olmaya devam ediyor ve izleyicilere eğlenceli, duygusal bir hikaye sunuyor. Bu efsanevi ikilinin tekrar bir araya gelmesi, sinemaseverleri büyülemeye devam ediyor.**

Filme Yorum Yaz