"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi izle

-

Miraculous - Le film

7.8/ 10
1 1

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi filminin bilgileri Miraculous - Le film

6.1
Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi 6.1 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAile FilmleriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Jeremy Zag

Oyuncular

Annouck Hautbois, Benjamin Bollen, Antoine Tomé, Fanny Bloc, Jeanne Chartier, Marie Chevalot, Flora Kaprielan, Thierry Kazazian

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi  2023 yapımı bir Fransız 3D bilgisayar animasyonu müzikal romantik süper kahraman filmidir. Jeremy Zag tarafından yönetilen ve yazılan film, Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir adlı popüler animasyon televizyon dizisine dayanmaktadır. Hikaye, Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste adlı iki Parisli gençten, sırasıyla Ladybug ve Cat Noir süper kahramanlarına dönüşen, şehri Hawk Moth liderliğindeki süper kötülerden korumaya çalışanları takip eder.

Filmin yapımı 2019'da başladı ve Miraculous evreninin kökenlerini keşfetmeyi amaçladı. Jeremy Zag, Bettina Lopez Mendoza ile birlikte filmi yönetti ve senaryosunu yazdı. Film, Montreal, Kanada'daki Mediawan'ın ON Animation Studios tarafından animasyonlaştırıldı ve şimdiye kadar yapılmış en pahalı Fransız filmlerinden biridir.

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi'de, sosyal olarak çekingen bir genç olan Marinette, okul hayatını sürdürmeye çalışırken zengin ve kötü kalpli Chloé Bourgeois'nin dikkatinden kaçınmaya çalışır. Adrien Agreste adlı bir modelle karşılaşır ve ona ilgi duyar. Ancak Adrien, annesi Emilie'nin ölümü nedeniyle duygusal olarak başkalarından uzaklaşmıştır. Emilie'yi hayata döndürmek isteyen babası Gabriel, Hawk Moth olarak bilinen süper kötüye dönüşmek için Kelebek Mucizesi adlı sihirli bir mücevher kullanır.

Hawk Moth'un görünümü Kelebek Kutusu'nun koruyucusu Wang Fu tarafından hissedilir. Wang Fu, Kelebek ve Kedi Mucizelerini serbest bırakır, ancak onlar kaçarlar. Marinette, bir otobüsün gelişini engelleyerek Tikki adlı Yaratıcılık Kwami'sini bulurken, onun zıttı olan Yıkım Kwami'si olan Plagg, Adrien'e ulaşır.

İkisi Ladybug ve Cat Noir olurlar ve Hawk Moth'un yarattığı negatif duygulardan akuma olan kötüleri yenmek için bir araya gelirler. Daha sonra ikisi bir araya gelir ve birlikte Hawk Moth'a karşı savaşır.

Filmin klimaksı, Ladybug ve Cat Noir'un Hawk Moth'u yenmek için yüzleştikleri ve kimliklerini birbirlerine açıkladıkları bir savaşı içerir. Sonunda Hawk Moth'u yenerler, Paris'e verilen zararı onarırlar ve Marinette, Kelebek Mucizesi'ni Wang Fu'ya geri verir.

Sonunda, Marinette ve Adrien birbirlerine duygularını itiraf ederler ve Kış Balosu'nda öpüşürler. Film, ikinci sezonda Ladybug ve Cat Noir olarak görevlerini kabul ederken, kimlik, sorumluluk ve arkadaşlığın gücünü keşfederken, aksiyon dolu sahneler ve iki başrol karakteri arasında duygusal bir romantizmi sunar.

Filme Yorum Yaz