Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Canavar Avı 2 izle

-

Zhuo yao ji 2

6.7/ 10
1 1

Canavar Avı 2 filminin bilgileri Zhuo yao ji 2

5.4
Canavar Avı 2 5.4 Türkçe Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Çİn

KategoriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Raman Hui

Oyuncular

Tony Leung Chiu-wai, Baihe Bai, Boran Jing, Yuchun Li, Tony Yo-ning Yang, Sandra Kwan Yue Ng, Eric Tsang, Emn Chen

Canavar Avı 2 2018 yapımı bir Çin-Hong Kong yapımı fantezi, komedi ve macera filmidir. Film, Raman Hui tarafından yönetilmiş olup, Tony Leung, Bai Baihe, Jing Boran, Li Yuchun ve Tony Yang gibi oyuncuları içermektedir. 2015 yapımı "Monster Hunt" filminin devamı niteliğindedir ve 16 Şubat 2018 tarihinde Çin ana karasında ve Hong Kong'da gösterime girmiştir.

Hikaye Wuba, canavar krallığında kendi yolculuğunu yapmaktadır. Kötü canavar kralının daha karanlık güçleri, Wuba'yı aramaktadır. Canavar dünyasında huzur sağlanmamıştır. Wuba, Tu ve BenBen ile tanışır, bu insan-canavar takımı defalarca Wuba'yı kurtarır. Aynı zamanda, Huo ve Song, Wuba'yı aramak için Canavar Avcısı Bürosu'na ulaşırlar. Silahlarını yükseltirler ve yeni arkadaşlar edinirler. Sonunda hepsi, Wuba'yı kötü canavarlardan kurtarabilmek için savaşırlar. Sonunda, Wuba ailesiyle bir araya gelir.

Filmde, canavar krallığında geçen bir hikaye anlatılmaktadır. Wuba'nın macerası, dostluklar ve mücadelelerle dolu fantastik bir dünyada ilerler.

Filme Yorum Yaz