“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Karanlık Yakında izle

-

And Soon the Darkness

6.4/ 10
1 1

Karanlık Yakında filminin bilgileri And Soon the Darkness

6.4
Karanlık Yakında 6.4 Dublaj & Altyazı 1970 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

France

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Robert Lennard

Oyuncular

Pamela Franklin, Michele Dotrice, Sandor Elès, John Nettleton, Clare Kelly, Hana Maria Pravda, John Franklyn, Claude Bertrand, Jean Carmet

Film, İngiltere'nin Fransa sınırındaki kırsal bir bölgesinde geçmektedir. İki yakın arkadaş, Jane (Pamela Franklin) ve Cathy (Michele Dotrice), bisikletle tatil yapmak için bu bölgeye gelirler. Ancak bu sakin kasabada, gezi sırasında korkutucu ve gizemli olaylar yaşanmaya başlar.

Jane ve Cathy, bir gün bisiklet gezisi sırasında tartışırlar ve ayrılırlar. Ancak bu ayrılık sonucunda Jane, kaybolur ve kendini tehlikeli bir durumun içinde bulur. Bu küçük kasaba, sırlarla dolu gibi görünmektedir ve Jane, arkadaşını bulma ve kasabanın tehlikelerinden kaçma göreviyle yüzleşir.

"And Soon the Darkness," gerilim ve gizem türlerini ustaca harmanlayan bir film olarak tanınır. Film, izleyicilere kasvetli bir atmosfer sunar ve karakterlerin korkunç bir gerçekle yüzleşme sürecini izlerken gizemi çözmeye çalışır. Karakterler arasındaki gerilim ve tehlikeli olayların gizemi, izleyiciyi bir gerilim yolculuğuna çıkarır ve sonunda sürpriz bir sona ulaşılır.

Filme Yorum Yaz