'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Ayin izle

-

The Rite

6.0/ 10
1 1

Ayin filminin bilgileri The Rite

6.0
Ayin 6.0 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

ABD

KategoriÖlmeden Önce İzleDram FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Mikael HÃ¥fström

Oyuncular

Colin O'Donoghue, Anthony Hopkins, Ciarán Hinds, Alice Braga, Toby Jones, Rutger Hauer, Marta Gastini, Maria Grazia Cucinotta

The Rite, 2011 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Filmde, başroldeki Michael Kovak (Colin O'Donoghue), rahip olmak isteyen ancak bu kararında sürekli şüpheleri olan bir gençtir. Kovak, Vatikan'da bulunan bir rahiplik okuluna kaydolur ve burada iblislerle mücadele etmek isteyen Father Lucas (Anthony Hopkins) ile tanışır. Lucas, Kovak'a iblislerin gerçek olduğunu kanıtlamaya çalışır ve Kovak'ın inancını sınar.

Kovak, Vatikan'da bir dizi tuhaf olayın ortasında kendini bulur ve şüpheleri artar. Kendisini iblislerle mücadele ederken bulan Kovak, inancını sorgulamaya başlar. Bir yandan da Lucas'ın bir iblis tarafından ele geçirildiğine dair işaretler ortaya çıkar. Kovak, kendisini korkunun ve gerilimin içinde bulurken, Lucas'ın ne olduğuna ve ne yapması gerektiğine dair çaresizce çözüm arar.

Film, başarılı oyunculukları ve gerilim dolu atmosferiyle dikkat çekiyor. İzleyicileri, insanın içindeki şeytanı keşfetmeye davet ediyor ve korkunun insan davranışları üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor.

Filme Yorum Yaz