"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Quasi izle

-

Quasi

5.3/ 10
1 1

Quasi filminin bilgileri Quasi

5.3
Quasi 5.3 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Kevin Heffernan

Oyuncular

Brian Cox, Steve Lemme, Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Paul Soter, Erik Stolhanske, Buck Heffernan, Quinn Heffernan

Quasi filminin kısaca özeti ise;

Quasi, Quasimodo, bilinen ismiyle Notre Dame'ın kamburu ile yaşadığı sorunları ve ünlü hikayesini ele alıyor. Quasi, (SteveLemme) hayatının büyük bir bölümünü bir çan kulesinde geçirmiştir . Quasi , çan kulesinde geçirdiği onca yılın ardından en yakın arkadaşı ve en iyi dostu olan Duchamp (Kevin Heffernan) ile birlikte adeta bir işkence odasında işe girmeye karar verir.

Bu sırada Papa (Paul Soter) kasabaya ziyarette bulunmaktadır. Papa kasabaya her geldiğinde halk arasında bir çekiliş yapılır ve bu çekiliş sonunda kimin günah çıkaracağı belirlenir.

Bu şekilde başlayan hikayemiz sonralarında bir o kadar komik ve bir o kadar tuhaf bir hal almaktadır. İzleyenleri kahkaya boğan bu baş yapıt oldukça yüksek bir seyir zevki sunmaktadır.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

 

 

 

 

Filme Yorum Yaz