Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Oyun bozan izle

-

The Game Plan

6.4/ 10
1 1

Oyun bozan filminin bilgileri The Game Plan

6.4
Oyun bozan 6.4 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Andy Fickman

Oyuncular

Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick, Madison Pettis, Roselyn Sanchez, Morris Chestnut, Hayes MacArthur, Brian White, Jamal Duff

"The Game Plan" (Oyunun Kuralı), 2007 yapımı bir Amerikan aile komedi filmidir. Andy Fickman tarafından yönetilen ve Nichole Millard, Kathryn Price ve Audrey Wells tarafından yazılan film, Dwayne Johnson, Madison Pettis, Kyra Sedgwick ve Morris Chestnut gibi oyuncuları içermektedir. Walt Disney Pictures tarafından 28 Eylül 2007 tarihinde Kuzey Amerika'da yayımlanmıştır.

Konu: "Oyunun Kuralı", Boston Rebels futbol takımının başarılı bir profesyonel oyun kurucusu olan Joe Kingman'ın hikayesini takip eder. Joe, kendine odaklı ve kibirli bir oyuncudur ve lüks bir yaşam sürmektedir. Hayatı, 8 yaşındaki bir kız olan Peyton'ın kapısına gelmesiyle beklenmedik bir şekilde değişir. Peyton, yıllar önce Peyton'ın annesiyle kısa süreli bir ilişkisi olduğunu ve annenin Peyton'ı haberi olmadan ona bıraktığını iddia eder.

Başlangıçta, Joe yeni bir baba rolüne uyum sağlamakta zorlanır ve futbol kariyerini dengelemeye çalışır. Önümüzdeki şampiyonluk maçına odaklanırken, Peyton'ın bakımını üstlenecek olan sıradışı bir bale öğretmeni olan Monique'i işe alır. Joe, Peyton ile daha fazla zaman geçirdikçe onunla bağ kurar ve aile, sevgi ve sorumluluk gibi önemli hayat dersleri öğrenir.

Film boyunca, Joe'nun öncelikleri değişir ve baba olmanın gerçek anlamını anlamaya başlar. Kendisini daha fedakar hale getirir ve kendi hırslarının üzerine Peyton'ın mutluluğunu yerleştirir. Sonunda, Joe ailenin hayatta en önemli şey olduğunu anlar ve baba rolünü benimser.

"Oyunun Kuralı", baba olma, kişisel büyüme ve ailenin önemi gibi temaları ele alan duygusal ve komik bir filmdir. Eleştirmenlerden karışık eleştiriler almasına rağmen ticari anlamda başarılı olmuş, dünya çapında 147 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiştir. Film, Dwayne Johnson'ın hem komik hem de duygusal anları başarılı bir şekilde canlandırma yeteneğini sergilemektedir.

Filme Yorum Yaz