"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Black Clover: Sword of the Wizard King izle

-

Black Clover: Sword of the Wizard King

8.0/ 10
1 1

Black Clover: Sword of the Wizard King filminin bilgileri Black Clover: Sword of the Wizard King

8.0
Black Clover: Sword of the Wizard King 8.0 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Ayataka Tanemura

Oyuncular

Bryn Apprill, Tia Lynn Ballard, Steve Blum, Johnny Yong Bosch, Anthony Bowling, Justin Briner, Ray Chase, Colleen Clinkenbeard

Black Clover: Sword of the Wizard King (2023) Özet ve Film Hikayesi: Film, Conrad ve Julius'un 10 yıl önceki düellosuyla başlar. Julius, Conrad'ın yerine geçerek Sihir Kralı olmaya hak kazanır. Bu düelloda, Julius Conrad'ı ulusu yok etmekten durdurur ancak onu tamamen yok edecek kadar güçlü değildir ve onu bir sihirli kabarcığa hapseder.

On yıl sonra, bu zaferi hatırlayarak, ulus sihirli turnuvalar düzenler. Asta ve Yuno düello yapacakken, Conrad'ın yanı sıra hayatta olmayan üç diğer Sihir Kralı da geri getirilmiş bir şekilde sürpriz bir ziyaret yapar. Üç Kral Edward, Jester ve Princia'dır. Conrad, sihirli şövalyeler arasında korku uyandırırken Kara Yonca köyünü yok etme sözü verir. Asta, Yuno ve diğer sihirli şövalyeler geri dönmeye çalışır ancak başarılı olamazlar.

Savaşın ortasında bazı şövalyeler stadyum dışına çoğu vatandaşı tahliye eder. Julius ve Yami, Asta, Noelle ve Finral'ı hedefe ulaşmaları ve Conrad'ı yok etmelerine yardımcı olacak bir aracı getirmeleri için görevlendirir. Hedefe ulaştıktan sonra, Conrad'ın tarihini öğrenirler. Conrad, yüce sihirli güçlere sahip olup, zayıflara sempati duyan ve iyi yürekli biriydi. Sihir Kralı ilan edildi, ancak bir gün bu ulusu yok etmeye karar verdi. Asta, oraya bu İmparatorluk Kılıcı'na karşı bir panzehir gibi işlev gören bir aracı almaları için gönderildiklerini öğrenir.

Ancak grup şaşkınlıkla Conrad'ın zaten onları beklediğini ve aracı yok ettiğini görür. Bir şövalyeden sihiri tamamen tüketerek gücünün bir parçasını gösterir. Asta, Conrad'a başa baş mücadele eder ancak boşa düşer. Conrad, Asta'ya bu yeni dünyayı birlikte yaratmak için işbirliği yapmasını teklif eder. Bunu, Asta'nın bu dünyadan ayrımcılığa maruz kaldığını ve Conrad'ın herkesin uyum ve mutluluk içinde yaşayabileceği bir dünya inşa etmek istediğini belirterek yapar. Asta onunla işbirliği yapmayı reddeder.

Filme Yorum Yaz