Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Şeytanın oteli izle

-

Fritt vilt

6.2/ 10
1 1

Şeytanın oteli filminin bilgileri Fritt vilt

6.2
Şeytanın oteli 6.2 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Norway

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Film Teması Şeytan Yönetmen

Roar Uthaug

Oyuncular

Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Kristian Larsen, Tomas Alf Larsen, Endre Martin Midtstigen, Viktoria Winge, Rune Melby, Erik Skjeggedal, Tonie Lunde

"Şeytanın Oteli" olarak da bilinen "Fritt Vilt" veya "Cold Prey" (2006), Norveçli bir korku filmidir. Aşağıda, filmin konusuna genel bir bakış sunulmaktadır:

Jotunheimen'da dağlarda snowboarding yapmak için yola çıkan beş genç - Jannicke, Eirik, Mikail, Ingunn ve Morten Tobias - tehlikeli bir durumla karşı karşıya gelirler. Morten, uçurumdan düşer ve bacağını kırar. Arkadaşlarının yardımıyla, gecenin ve fırtınanın çıkmasını önlemek için yakınlarda terk edilmiş bir otel bulurlar.

Terk edilmiş otel, ilk başta harika bir sığınak gibi görünür, ancak grup oteldeki karanlık geçmişin izlerini keşfettikçe, durum hızla değişir. Oteli terk edilmiş zannederler ama yanılıyorlardır. Otel aslında yıllardır bir katil tarafından kullanılmaktadır.

Kısa süre sonra, gençlerin her biri sırayla öldürülmeye başlar ve geride kalanlar hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorundadırlar. Jannicke, katilin kim olduğunu ve otelin korkunç tarihini keşfeder ve hayatta kalmak için mücadele verir.

Film, atmosferi, gerilimi ve karakter gelişimi ile bilinir ve modern slasher tarzı korku filmlerinin en iyi örneklerinden biri olarak kabul edilir.

Filme Yorum Yaz