"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

The Gangster, the Cop and the Devil izle

-

Akinjeon

7.8/ 10
1 1

The Gangster, the Cop and the Devil filminin bilgileri Akinjeon

6.9
The Gangster, the Cop and the Devil 6.9 Dublaj & Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Won-Tae Lee

Oyuncular

Ma Dong-seok, Mu-Yeol Kim, Jeon Bae-soo, Park Bo-kyung, Kim Sungkyu, Heo Dong-won, Gyu-ri Kim, Seung-mok Yoo

Bir şehrin karanlık sokaklarında, acımasız bir suç örgütü lideri olan Jang Do-hyun, beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Güçlü bir seri katilin acımasız saldırısından mucizevi bir şekilde kurtulan Do-hyun, şehrin altını üstüne getiren bu sadist avcıyı durdurmanın tek yolunun, kanunun sınırlarını zorlayan sert mizaçlı bir dedektif olan Jung Tae-woong ile iş birliği yapmak olduğunu anlar.

Dedektif Jung, suç dünyasının karmaşık ağlarını çözmek için Jang'ın içeriden bilgilerine ihtiyaç duyar. İkili, bir yandan birbirlerinin dünyalarına girmeye çalışırken, diğer yandan kentin karanlık köşelerinde, gölgelerde saklanan katili adım adım takip etmeye başlarlar. Bu tekinsiz ittifak, onları şüphelilerin psikolojisini çözmeye, suç mahallerini incelemeye ve katilin sonraki hamlesini öngörmeye zorlar.

Jang ve Jung, bu zorlu takipte sadece katili değil, aynı zamanda birbirlerinin sadakatini ve adalet anlayışını da sınarlar. İkili, bu tehlikeli avda ilerlerken, güç dengeleri sürekli değişir ve her bir ipucu, onları beklenmedik gerçeklerle yüzleştirecek bir labirente dönüşür. Her adımlarında, katilin bir sonraki hamlesini öngörebilmek için zekalarını ve içgüdülerini kullanmak zorunda kalırlar, çünkü katilin sıradaki hedefi her an onlar olabilir.

Filme Yorum Yaz