"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Görgüsüzler izle

-

Görgüsüzler

4.8/ 10
1 1

Görgüsüzler filminin bilgileri Görgüsüzler

6.0
Görgüsüzler 6.0 Yerli Film 1982 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriAile FilmleriKomedi FilmleriYeşilçam Filmleri Yönetmen

Osman F. Seden

Oyuncular

Gülsen Bubikoglu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Münir Özkul, Adile Nasit, Aysen Gruda, Semsi Inkaya, Cevat Kurtulus

Pervin ve kızı Gül, birlikte yaşayan ve yaşam giderlerini karşılamak için esnafı kandırma konusunda usta olan bir ailedir. Pervin, Gül'ü zengin biriyle evlendirmeyi planlar, bu yüzden insanlardan para almaya devam ederler. Özellikle bakkal Hasan ve oğlu Remzi, bu işe göz dikmiştir. Pervin ve Gül, bir dergide büyük bir tatil, araba ve para kazandıklarını okur ve aynı zamanda miraslarını almaya gitmek üzere olduklarını iddia ederek insanlardan daha fazla para almaya başlarlar.

Öte yandan kumarbaz Murat, nişanlısı Ayşegül'ün annesi Halime'nin taksi işini devralır. Bir gün Murat, kumar oynamak için aldığı parayla başına bela olur ve paralarla kaçar. Ancak bu, onu takip eden kabadayı Karadayı'nın dikkatini çeker ve onun için sorunlar başlar. Murat, kendini gemide bulur ve orada kendisini prenses olarak tanıtan Pervin ve Gül ile tanışır. Murat, gemide kaldıklarını öğrendikten sonra Karadayı'dan yardım ister.

Pervin ve Gül'ün gerçek yüzleri açığa çıktığında, Hasan ve Remzi de arkalarından gelir. Gemide yaşanan karmaşık olaylar, bir dizi komik ve heyecan verici olaya yol açar. Bu karmaşık durumda, herkes Gül'ü kurtarmak için işbirliği yapmak zorunda kalır.

Hikaye, komik anlar, aile ilişkileri ve dolandırıcılık temaları etrafında döner. Karakterlerin gelişimi, birbirleriyle olan ilişkileri ve nihayetinde ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelmeleri hikayenin temelini oluşturur.

Filme Yorum Yaz