"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Hep Seni Aradım izle

-

Wicker Park

6.9/ 10
1 1

Hep Seni Aradım filminin bilgileri Wicker Park

6.8
Hep Seni Aradım 6.8 Dublaj & Altyazı 2004 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Cliff Martinez

Oyuncular

Josh Hartnett, Rose Byrne, Matthew Lillard, Diane Kruger, Christopher Cousins, Jessica Paré, Vlasta Vrana, Amy Sobol, Ted Whittall, Isabel Dos Santos

"Wicker Park", yönetmen Paul McGuigan tarafından yönetilen ve Josh Hartnett, Diane Kruger ve Rose Byrne gibi oyuncuların yer aldığı 2004 yapımı bir gerilim filmidir.

Film, Chicago'da yaşayan bir adam olan Matthew'in (Josh Hartnett) hayatını anlatıyor. Bir gün eski sevgilisi Lisa'yı (Diane Kruger) bir restoranda görür ve onunla konuşmaya çalışır, ancak kısa bir süre sonra Lisa ortadan kaybolur. Matthew, Lisa'yı aramaya ve onunla yeniden bir araya gelmeye karar verir.

Matthew, Lisa'yı ararken, kendisini Lisa'nın en yakın arkadaşı Alex (Rose Byrne) ile tanışırken bulur. Alex, Lisa'nın kayboluşu hakkında Matthew'e yardım etmeye isteklidir, ancak aslında Lisa'nın kayboluşunun arkasındaki gerçeği örtbas etmektedir.

Matthew, Lisa'yı ararken geçmişle şimdiki zaman arasında gidip gelirken, gerilim dolu bir maceraya atılır. Sonunda, Lisa'nın kayboluşu hakkındaki gerçeği öğrendiğinde, her şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

"Wicker Park", gizemli bir aşk hikayesi ve karmaşık bir kurguyla dolu bir gerilim filmidir. Oyunculuk performansları, senaryo ve yönetmenlik becerileriyle dikkat çekerken, unutulmaz sahneleriyle de izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz