Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları izle

-

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

7.1/ 10
1 1

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filminin bilgileri Sherlock Holmes: A Game of Shadows

7.1
Sherlock Holmes: Gölge Oyunları 7.1 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

129 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriGizem FilmleriMacera FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Hans Zimmer

Oyuncular

Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, Rachel McAdams, Eddie Marsan, Kelly Reilly, Stephen Fry, Paul Anderson, Geraldine James

Dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes ve sadık dostu Dr. Watson, Londra'nın sınırlarını aşarak Fransa, Almanya ve İsviçre'ye doğru yeni ve tehlikeli bir maceraya atılırlar. Bu sefer, onlardan her zaman bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty'nin izini sürmektedirler. Moriarty, Holmes'un zekasını bile sınayan büyük bir tehlike ve laneti değiştirecek planlar peşindedir. Ancak Holmes ve Watson, ne pahasına olursa olsun Moriarty'yi durdurmak için kararlıdır ve bu amansız mücadelede sonuna kadar gitmeye hazırdırlar.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
11.02.2024
İlk filme göre daha çok aksiyon var. Senaryo olarakta zekice ve keyifli bir yapım olmuş. Sürükleyicilik kısmına gelirsek, sanırım ilk filmin gerisinde sadece bu unsuru kalıyor. Kötü olduğu anlamına gelmez. Özellikle çok iyi bir final sahnesine sahip. düşündürüyor insanı. İzleyeceklere tekrarlıyım, dikkatli ve odaklanarak izleyin.