'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Patron Bebek izle

-

The Boss Baby

6.3/ 10
1 1

Patron Bebek filminin bilgileri The Boss Baby

6.3
Patron Bebek 6.3 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Tom McGrath

Oyuncular

Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Miles Bakshi, James McGrath, Conrad Vernon

"Patron Bebek" (The Boss Baby), bir Amerikan bilgisayar animasyonlu komedi filmidir. DreamWorks Animation tarafından üretilmiş, Tom McGrath tarafından yönetilmiş ve Michael McCullers tarafından yazılmıştır. Film, Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow ve Tobey Maguire gibi isimlerin seslendirmelerini içermektedir. Hikaye, bebekler ve yavru köpekler arasındaki gizli savaşta bir bebek olan gizli bir ajanı konu almaktadır.

"Patron Bebek", 12 Mart 2017'de Miami'de galası yapılmış ve 31 Mart 2017'de Amerika Birleşik Devletleri'nde 20th Century Fox tarafından yayınlanmıştır. Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler almış ve dünya çapında 217 milyon dolarlık bir hasılat elde etmiştir.

Hikaye, bir bebek olan Patron Bebek'in takım elbise giyerek evrak taşımasıyla dikkat çekmesiyle başlar. Yedi yaşındaki erkek kardeşiyle birlikte, bölgede oldukça etkili olan Puppy Corp şirketinin planlarını bozmak için güçlerini birleştirerek çeşitli planlar yaparlar. Bu süreçte, aile bağları, kardeşlik ve birlikte çalışma gibi temalar ele alınır.

"Patron Bebek", esprili diyalogları, renkli animasyonu ve komik karakterleriyle eğlenceli bir film olarak bilinir. Ayrıca, aile değerlerini vurgulayan ve birlikte çalışmanın önemini anlatan bir mesaj taşır.

Filme Yorum Yaz