"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Donma Noktası izle

-

Bajocero

6.4/ 10
1 1

Donma Noktası filminin bilgileri Bajocero

6.4
Donma Noktası 6.4 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Zacarías M. de la Riva

Oyuncular

Javier Gutiérrez, Karra Elejalde, Luis Callejo, Patrick Criado, Andrés Gertrúdix, Isak Férriz, Miquel Gelabert, Florin Opritescu, Édgar Vittorino, Àlex Monner

Donma Noktası 2021 İspanyol yapımı bir gerilim filmidir. Film, bir hapishane nakliye aracının tehlikeli mahkumlarını yeni bir tesise taşıdığı bir geceyi konu alıyor.  

Soğuk bir kış gecesi, İspanya'nın ortasında yer alan bir hapishane nakliye aracı, tehlikeli suçluları yeni bir yüksek güvenlikli tesise taşımakla görevlidir. Mahkumların arasında, özellikle psikopat bir katil olan İnes de bulunmaktadır. Şoför Martin, mahkumları güvende tutmak için gereken her şeyi yapmaya kararlıdır.

Ancak yolculukları sırasında, araç ani bir saldırıya uğrar ve dışarıdaki bilinmeyen kişiler aracı durdurarak içindekileri serbest bırakmaya çalışır. Martin, mahkumları ve kendisini korumak için çırpınırken, aracın içindeki gerilim artar. İçerde mahkumlar serbest kalmanın yollarını ararken, dışarıdaki saldırganlar da aracın içine girmeye çalışır.

Film, hapishane nakliye aracındaki gerilimi ve çatışmayı merkezine alırken, karakterlerin geçmişlerine ve motivasyonlarına dair ipuçları da sunar. "Bajocero," izleyicilere beklenmedik dönemeçlerle dolu bir gerilim deneyimi sunar ve hayatta kalma mücadelesini vurgular.

Filme Yorum Yaz