'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Karabasan izle

-

Boogeyman

4.2/ 10
1 1

Karabasan filminin bilgileri Boogeyman

4.2
Karabasan 4.2 Türkçe Dublaj 2005 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Stephen Kay

Oyuncular

Barry Watson, Emily Deschanel, Lucy Lawless, Skye McCole Bartusiak, Tory Mussett, Andrew Glover, Charles Mesure, Philip Gordon

Boogeyman namı diğer Karabasan, 2005 yapımı bir korku-gerilim filmidir. Film, kişinin çocukluğundan beri korktuğu şeylerin izini sürerek bir travmanın üstesinden gelmeye çalışan bir adam olan Tim Jensen'in hikayesini anlatır.

Tim, çocukluğunda babasının dolaptaki "canavar" olarak adlandırdığı bir varlıktan korkmuştu. Bu korkusu yetişkinliğinde de devam eder ve herhangi bir dolap açıldığında içinden bir canavarın çıkacağına inanır.

Bir gün, çocukluk evine geri dönen Tim, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Aynı zamanda, eski arkadaşı Kate ile yeniden bağlantı kurar. Kate'in yardımıyla, Tim geçmişindeki korkularıyla yüzleşir ve dolaptaki canavarın gerçekliğini keşfeder.

Boogeyman, çocukluk korkularınızın üstesinden gelmek için cesaretinizi toplamanız gerektiğini vurgulayan bir film. Başroldeki Barry Watson'ın performansı başarılı bulunmuştur ve film korku türüne ilgi duyan seyirciler tarafından beğenilmiştir.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz