"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Tetikçiler izle

-

Looper

7.4/ 10
1 1

Tetikçiler filminin bilgileri Looper

6.9
Tetikçiler 6.9 Dublaj & Altyazı 2012 1080p
Film Süresi

118 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Mary Vernieu

Oyuncular

Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Pierce Gagnon, Xu Qing, Tracie Thoms

"Looper", 2012 yapımı bir Amerikan bilim kurgu ve aksiyon filmidir. Film, Rian Johnson tarafından yazılan ve yönetilen bir yapım olarak bilinir. Başrollerde Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis ve Emily Blunt yer almaktadır.

"Looper", gelecekte geçen bir hikayeyi konu alır. Filmde, zaman yolculuğunun keşfedildiği bir dünyada, suç dünyasının kullanmak için kiraladığı "looper" adı verilen tetikçiler vardır. Tetikçiler, gelecekten gelen suçluları hedef alır ve onları öldürür. Ancak bir gün, looper olan Joe (Joseph Gordon-Levitt), gelecekten kendisinin geri gönderilmesiyle karşılaşır. Bu durum, Joe'nun kendi geleceğini değiştirmek ve hayatta kalmak için bir mücadeleye girmesine neden olur.

Film, zamanda yolculuk, kader, suç ve intikam gibi temaları ele alır. Rian Johnson'ın yönetmenlik tarzıyla dikkat çeken film, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunar. Aksiyon sahneleri, bilim kurgu unsurları ve karakterlerin karmaşıklığı filmi ilgi çekici kılar.

"Looper", eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almış ve izleyiciler tarafından da beğenilmiştir. Film, izleyicilere düşündürücü bir bilim kurgu deneyimi sunarken, aksiyon severleri de tatmin edecek sahneler içerir.

Filmi izlerken keyifli seyirler dileriz..

Filme Yorum Yaz