'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Carlito'nun Yolu izle

-

Carlito's Way

7.8/ 10
1 1

Carlito'nun Yolu filminin bilgileri Carlito's Way

7.9
Carlito'nun Yolu 7.9 Türkçe Dublaj 1994 1080p
Film Süresi

144 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleriİmdb Top 250Romantik filmlerSuç Filmleri Yönetmen

Brian De Palma

Oyuncular

Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, John Leguizamo, Ingrid Rogers, Luis Guzmán, James Rebhorn, Joseph Siravo

Carlito Brigante, geçmişte adını altın harflerle yazdırmış bir uyuşturucu baronudur. Yıllarca süren hapishane hayatından sonra, avukatı Kleinfeld’in (Sean Penn) gösterdiği çaba ve bir yasal hata sayesinde özgürlüğüne kavuşur. Carlito, bu yeni başlangıçta temiz bir sayfa açmaya ve geçmişteki karanlık hayatından tamamen sıyrılmaya kararlıdır.

Bu süreçte, Carlito eski sevgilisi Gail (Penelope Ann Miller) ile tekrar bir araya gelir ve hayatını düzene koymak için küçük bir gece kulübünü yönetmeye başlar. Ancak bu yeni ve temiz hayat kurma çabası, eski ortaklarının ve genç ve hırslı suçluların tehditleri altında sürekli bir mücadeleye dönüşür.

Carlito, sadakatini ve eski dünya onur anlayışını korumaya çalışırken, geçmişin gölgesi onu sürekli rahatsız eder. Eski düşmanlar ve yeni rakiplerle yüzleşmek zorunda kalan Carlito, bir yandan kendi içsel çatışmalarıyla baş etmeye çalışırken, diğer yandan da hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorundadır.

Film, Carlito’nun trajik kahramanlığını, onur ve sadakat anlayışını, ve geçmişin gölgesinden kurtulma çabasını etkileyici bir şekilde anlatıyor. Al Pacino’nun unutulmaz performansı ve Sean Penn’in etkileyici oyunculuğu ile “Carlito’s Way”, suç dünyasının karanlık koridorlarında bir adamın kurtuluş arayışını ve içsel çatışmalarını gözler önüne seriyor.

Filme Yorum Yaz