Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Oğluma Günlükler izle

-

A Journal for Jordan

5.9/ 10
1 1

Oğluma Günlükler filminin bilgileri A Journal for Jordan

5.9
Oğluma Günlükler 5.9 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

131 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Denzel Washington

Oyuncular

Michael B. Jordan, Chanté Adams, Jalon Christian, Robert Wisdom, Tamara Tunie, Jasmine Batchelor, Marchánt Davis, Susan Pourfar

"A Journal for Jordan" isimli film, Dana Canedy'nin "A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor" adlı anı kitabından uyarlanmıştır. Denzel Washington'ın yönettiği ve ortak yapımcılığını üstlendiği bu romantik drama, Virgil Williams tarafından yazılan senaryoya dayanmaktadır. Filmde başrolleri Michael B. Jordan (aynı zamanda filmi ortak yapımcısı olarak da görev yapmıştır) ve Chanté Adams paylaşırken, Jalon Christian, Robert Wisdom ve Tamara Tunie gibi isimler de yan rollerde yer almaktadır.

Film, 25 Aralık 2021 tarihinde Columbia Pictures etiketiyle Sony Pictures Releasing tarafından yayımlanmıştır. Eleştirmenlerden karışık ve olumsuz eleştiriler alan film, gişede başarısız olmuştur.

Hikaye, Irak'ta görevli olan 1. Çavuş Charles Monroe King'in, bebek oğlu için bir aşk ve tavsiye günlüğü tutmasıyla başlar. Nişanlısı Dana Canedy, bu günlüğü oğluyla paylaşırken, King ile aralarında gerçekleşen muhteşem ve etkileyici aşk ilişkisine dair düşüncelere dalar.

Filme Yorum Yaz