Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Kötü Alışkanlık izle

-

Inherit the Viper

5.8/ 10
1 1

Kötü Alışkanlık filminin bilgileri Inherit the Viper

5.8
Kötü Alışkanlık 5.8 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Andrew Cohen

Oyuncular

Josh Hartnett, Margarita Levieva, Owen Teague, Valorie Curry, Bruce Dern, Chandler Riggs, Brad William Henke, Dash Mihok, Tara Buck, Jared Bankens

"Inherit The Viper," suçla iç içe geçmiş üç kardeşin hikayesini anlatır. Riley kardeşler, babalarının ölümünden sonra zorlu bir hayat mücadelesi verirken yasadışı yollardan ağrı kesici satışı yaparak geçimlerini sürdürmeye çalışırlar. Kip ve Josie, babalarından kalma bu tehlikeli işi devralarak, ailelerini ayakta tutmaya çalışırlar. Ancak küçük kardeşleri Boots'u bu tehlikeli dünyadan uzak tutmaya kararlıdırlar.

Ancak bir anlaşma sırasında yaşanan büyük bir sorun, Kip'in işleri bırakma arzusunu yeniden tetikler. Kip, artık bu tehlikeli işlerden uzak durmak ve kardeşlerini korumak istediğini açıklar. Ancak Kip'in işten ayrılma girişimi, ailesinin hayatını altüst eder. Bu olay, hem Kip'in hem de Josie ve Boots'un geleceğini belirleyen bir dönüm noktasına dönüşür.

Film, suçla dolu bir dünyada geçen ve bir ailenin iç çatışmalarını ele alan güçlü bir dramadır. Kardeşler arasındaki bağın sınandığı, geçmişin gölgesinin geleceği nasıl etkilediğini gösteren "Inherit The Viper," aynı zamanda kişisel sorumluluk ve fedakarlık temalarını işler. Kardeşlerin kararları ve bu kararların getirdiği sonuçlar, izleyicilere insanın seçimlerinin hayatını nasıl etkileyebileceğini düşündürtür.

Filme Yorum Yaz