Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Queenpins izle

-

Queenpins

6.3/ 10
1 1

Queenpins filminin bilgileri Queenpins

6.3
Queenpins 6.3 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Aron Gaudet, Gita Pullapilly

Oyuncular

Kristen Bell, Kirby, Paul Walter Hauser, Bebe Rexha, Lidia Porto, Joel McHale, Greta Oglesby, Eduardo Franco

Connie Kaminski, bir ev kadınıdır ve toplumun onun için belirlediği geleneksel yaşam yolunu takip etmektedir. Eski bir Olimpiyat yürüyüşçüsü olan Connie, birçok kez altın madalya kazanmasına rağmen, fedakarlıkları hiçbir zaman takdir edilmemiş ve kocası Rick, IRS'de kıdemli bir denetim uzmanı, sevdikleri ve toplum tarafından göz ardı edilmiştir. İşsizlik ve bir çocuk sahibi olma çabası sırasında geçirdiği düşük nedeniyle hayal kırıklığına uğramış olan Connie, en yakın arkadaşı JoJo ile birlikte hayatlarının sıkıcı olduğunu hisseder. JoJo, kimliği çalındığı için uygun bir iş bulamamış ve bu nedenle annesi Josephine ile birlikte yaşayan biri olarak YouTube videoları yaparak gelir elde etmeye çalışmaktadır. Ayrıca, mahalle postacısı Earl tarafından âşıkça takip edilmektedir.

Özellikle sinir bozucu bir günün ardından, Connie, yediği Wheaties tahılının bayat olduğu konusunda General Mills'e bir şikayet mektubu yazar ve kısa süre sonra ücretsiz bir tahıl kuponu alır. Yerel A&G Family Marts mağazasındaki kasiyer Greg Garcia, şikayet mektuplarının şirketlerin genellikle ücretsiz ürün kuponları göndererek yanıt verdiğini açıklar. Connie ve JoJo daha sonra bu kuponların Meksika'daki bir Advanced Solutions fabrikasından geldiğini öğrenirler ve diğer annelere ve eşlere yeniden dağıtmak için oraya seyahat etmeye karar verirler. Orada, evli çalışanlar Alejandro ve Rosa Diaz ile karşılaşırlar ve kullanılmayan kuponları onlara göndermeyi kabul ederler. Ardından, ikili kendi web sitesi ve küçük işletmeleri olan "Savvy Super Saver"ı başlatır, birçok kupon satışı yapar ve kar elde eder. Ancak, Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri'ndeki A&G Family Marts mağazalarının beceriksiz kayıp önleme görevlisi Ken Miller, kuponları ve şirketlerin zararlarını öğrenir ve baskı yaparak durumu kendi başına ele almaya karar verir.

Bayanların hesabı şüpheli faaliyet nedeniyle dondurulur, bu nedenle Connie işlerinin meşru olduğunu kanıtlamaları gerektiğini fark eder. Kimliğini çalan hacker Tempe Tina ile iletişime geçerler ve onları gizli yerine götürür, burada işletmelerini gizlemek ve paralarını güvence altına almak için talimat verir ve JoJo'nun kozmetik markası Back 2 Black'i kullanmalarını önerir. Altı ay sonra, paralarının güvende olduğunu düşünürler, ancak para kirli olduğu için harcamalarını yapmak ve temizlemek zorundadırlar. Spor arabalar, tekneler, uçaklar ve silahlar gibi şeyler almaya başlarlar, ancak Tina daha sonra aşırı harcamalarını eleştirir ve paralarının her zaman temiz olduğunu çünkü satın aldıkları şeylerin daha şüpheli görünmesine neden olduğunu söyler, bankadan küçük miktarlarda para çekmelerini ve büyük satın alımlarını satmalarını önerir.

Bu arada, Ken, Amerika Birleşik Devletleri posta müfettişi Simon Kilmurry ile birlikte çalışmaktadır. İkili görevleri sırasında bağ kurar, Simon Ken'in kararlı bağlılığını anlar. Bayanların sık sık alışveriş yaptığı süpermarketlerden insanlarla görüşürler, Connie'yi sürekli olarak sinir bozucu kupon kullanımı nedeniyle tanıyan hemen hemen herkes onu hatırlar ve alışveriş yaparken Savvy Super Saver web sitesine bağlantılandırır. Ardından, posta çalışanlarından oluşan bir grupla görüşürler, JoJo'yu hatırladıklarını, özellikle Earl'ün her zaman onun videolarını izlediğini hatırlarlar.

Yeterli kanıtı topladıktan sonra, Simon ve Ken nihayet çifti tutuklatmayı başarır. JoJo kefaletle serbest bırakılırken, Rick, Simon tarafından bilgilendirildiği için Connie'yi azarlamak için onu ziyaret eder ve onun ve JoJo'nun 240'tan fazla şirketi onlarca milyon dolar dolandırdığını öğrenir. Destek eksikliğinden bıkan Connie, boşanmak istediğini söyler. Çift, 40 yıldan ömür boyu hapisle karşı karşıya olsa da, mağdurluklarını gizlice mahkemelere baskı yaparak kötü basından kaçınSonunda, JoJo'nun 10 gün hapis cezası ve bir yıl denetimle serbest bırakılması, Connie'nin ise 11 ay hapis cezası (8 ay sonra koşullu tahliye olabilecek) alır. Dolandırdıkları şirketlerin çoğu, kötü basını önlemek için mahkemelerden hoşgörü talep eder ve sonuç olarak cezaları hafifletilir. Dolandırıcılıktan elde ettikleri çoğu gelir el konulmuş olsa da, çift illegal faaliyetlerinden elde ettikleri yüz binlerce doları saklamaktadır ve JoJo Earl ile ilişkiye başlar ve Montenegro'ya, iadesi olmayan bir ülkeye taşınır, burada çift Connie'nin serbest bırakılmasının hemen ardından dolandırıcılığa tekrar başlayabilir. Ayrıca, düşük yaşadıktan sonra bir türlü gebe kalamayan Connie'nin sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile olduğu ortaya çıkar.

Filme Yorum Yaz