"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Heart of Champions izle

-

Heart of Champions

5.7/ 10
1 1

Heart of Champions filminin bilgileri Heart of Champions

5.7
Heart of Champions 5.7 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Michael Mailer

Oyuncular

Michael Shannon, Alexander Ludwig, Charles Melton, Michael Tacconi, Lilly Krug, Ash Santos, Andrew Creer, Lance E. Nichols, Anton Hedayat, Spencer Squire

1999 yılında geçen bu film, seçkin üniversite kürek takımlarının rekabet ettiği heyecan verici bir ortamı ele alıyor. Hikaye, son sınıf öğrencisi bir grup arkadaşın etrafında dönüyor. Bu gençler, aynı zamanda takım arkadaşlarıdır ve hayatları, işlevsiz takımlarına bir Vietnam gazisi olan bir koçun (Michael Shannon) gelmesiyle tamamen değişir.

Koçlarıyla birlikte, gençlerin sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal olarak da sınırlarını zorlamaya başladıkları bir antrenman süreci başlar. Vietnam gazisinin sert disiplini ve deneyimi, öğrencilerin sadece kürek sporundaki yeteneklerini değil, aynı zamanda kendi içsel savaşlarını da keşfetmelerine yol açar.

Arkadaşlar arasındaki rekabet ve dayanışma, gençlerin kendi yeteneklerini ve sınırlarını keşfetmelerine, birlikte çalışmalarına ve takımlarını zafere taşımalarına neden olur. Ancak, koçun geçmişinden kaynaklanan bazı sırlar ortaya çıktıkça, gençlerin birlikte üstesinden gelmeleri gereken zorlu bir sınavla karşı karşıya kalırlar.

Bu duygusal ve heyecan verici dramada, gençlerin spor alanındaki mücadeleleri, dostlukları ve koçlarıyla ilişkileri, izleyiciyi derin düşüncelere ve duygusal bir yolculuğa çıkarır.

Filme Yorum Yaz