Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Yarının Sınırında izle

-

Edge of Tomorrow

7.9/ 10
1 1

Yarının Sınırında filminin bilgileri Edge of Tomorrow

7.9
Yarının Sınırında 7.9 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Doug Liman

Oyuncular

Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh

Yarının Sınırında filminin kısaca özeti ise;

"Yarının Sınırında", Doug Liman tarafından yönetilen bir bilim kurgu ve aksiyon filmidir. Film, uzaylı bir ırkın Dünya'yı istilasını ve insanların bu istilayı püskürtmek için verdikleri mücadeleyi konu alır.

Film, William "Bill" Cage (Tom Cruise) adında bir askerin hikayesini anlatır. Cage, ordu sözcüsü olarak askerlerin moralini yüksek tutmakla görevlidir ve savaş meydanında hiçbir zaman bulunmamıştır. Ancak bir gün, onu savaşın ortasına götüren bir emir gelir. Burada, Cage, bir uzaylı saldırısında ölür, ancak zaman döngüsüne girer ve aynı günü tekrar tekrar yaşamaya başlar. Her ölümü ile tekrar başa dönen Cage, zaman içinde kendini geliştirir ve savaşın anahtarını bulmak için birlikte çalıştığı güçlü bir savaşçı olan Rita Vrataski (Emily Blunt) ile birlikte mücadele eder.

Film, zamanda yolculuk, askeri strateji, insan direnci ve aşk gibi temaları ele alır. Tom Cruise ve Emily Blunt'ın oyunculukları, görsel efektleri ve senaryosu ile eleştirmenler tarafından övülmüştür.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz