“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Ayı Teddy izle

-

Ted

6.4/ 10
1 1

Ayı Teddy filminin bilgileri Ted

6.4
Ayı Teddy 6.4 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

ABD

KategoriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Sheila Jaffe

Oyuncular

Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Matt Walsh, Jessica Barth, Aedin Mincks, Bill Smitrovich

8 yaşındaki John, bir Noel gecesi oyuncak ayısı Ted'in canlanmasını ve onunla konuşabilmesini diler. Dileği gerçekleşir ve Ted, canlı ve konuşabilen bir ayı haline gelir. John ve Ted, en iyi arkadaş olurlar ve birlikte büyürler. Ancak John, Ted'in bir zamanlar sıradan bir oyuncak ayı olduğunu unutur.

Yıllar geçer, John ve Ted aynı evi paylaşmaya devam ederler. Ted, John'un yetişkin bir adam olmasına rağmen onun yanında kalır ve ikisi de sıkı dost olurlar. Ancak Ted, biraz çapkın, edepsiz ve bağımsız bir kişiliğe sahip olmuştur. John ise Ted'in insan ilişkileri konusundaki karmaşıklıkları yüzünden sorunlar yaşar, özellikle sevgilisi Lori ile ilişkisi üzerinde.

John, Ted'i bir süreliğine hayatından çıkarmaya karar verir ve Ted de kendi yoluna gitmek istemez. Film, John ve Ted'in arkadaşlığı ile bu zor kararın arasındaki dengeyi işlerken, komik ve dokunaklı anlarla doludur. Ted, John'un hayatından ayrılmak zorunda olduğunu anlar ve ikisinin yolları ayrılmak zorunda kalır. Bu film, arkadaşlık, büyüme ve bağımsızlık temalarını işlerken komedi unsurları da içerir.

Filme Yorum Yaz