"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Kazı izle

-

The Dig

7.1/ 10
1 1

Kazı filminin bilgileri The Dig

7.1
Kazı 7.1 Dublaj & Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Simon Stone

Oyuncular

Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, Johnny Flynn, Stephen Worrall, Danny Webb, Archie Barnes, Robert Wilfort

Kazı "The Dig" (2021), John Preston'ın 2007 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan bir İngiliz tarihi drama filmidir. Film, Simon Stone tarafından yönetilmekte olup, başrollerde Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James ve Johnny Flynn yer almaktadır.

Hikaye, II. Dünya Savaşı'nın başlangıcının eşiğinde, 1939 yılında Suffolk, İngiltere'deki Sutton Hoo adlı arkeolojik bir kazı alanı etrafında döner. Zengin dul Edith Pretty (Carey Mulligan), kendi arazisindeki mezar höyüklerini kazmak için kendi kendini yetiştirmiş arkeolog Basil Brown (Ralph Fiennes) 'ı tutar. Eski hazineler ve eserler ortaya çıktıkça, bunlar araştırmacılar ve arkeoloji camiasının ilgisini çeker. Kazı, savaş yaklaşırken zamanla yarışan bir duruma dönüşür ve ekip zorluklarla ve çatışmalarla karşılaşır.

Kazı "The Dig" (2021), tarih, miras ve yaşamın geçici doğası gibi temalara odaklanır. Hikaye, kazıyla ilgilenen karakterlerin kişisel yolculuklarını, ilişkilerini ve geçmişi anlama arayışlarını keşfeder. Film, tarihi hazinelerin korunmasının ve ortaya çıkarılmasının önemini vurgular ve bunların insanlık tarihini anlama üzerindeki etkisini gösterir.

Kazı "The Dig" (2021),  29 Ocak 2021 tarihinde Netflix'te yayınlandı. Eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alarak, performanslarını, sinematografisini ve dokunaklı anlatımını övdüler. Film, özellikle tarihsel detaylara dikkat etmesi ve dönemin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtmasıyla takdir topladı.

Filmizlex iyi seyirler diler ve filmin sonunda yorumlarınızı bekleriz.

Filme Yorum Yaz