Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Ölüm çıkmazı izle

-

See No Evil

5.0/ 10
1 1

Ölüm çıkmazı filminin bilgileri See No Evil

5.0
Ölüm çıkmazı 5.0 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Gregory Dark

Oyuncular

Glenn Jacobs, Christina Vidal, Michael J. Pagan, Samantha Noble, Steven Vidler, Cecily Polson, Luke Pegler, Rachael Taylor

Ölüm çıkmazı 2006 yılında çekilmiş bir Amerikan korku filmidir. Film, WWE Studios tarafından yapılmış ve WWE güreşçisi Kane'in başrolde oynadığı ilk filmidir.

Filmin konusu, bir grup gencin, bir grup tutuklunun olduğu bir otelde geçirdikleri korku dolu bir geceyi anlatmaktadır. Oteli temizlemek için görevlendirilen gençlerden biri, tutuklulardan birinin ölü bedenini bulur ve paniklemeye başlarlar. Ancak, kısa sürede tutukluların, oteldeki herkesi öldürmeye karar verdiği anlaşılır.

Kane'in canlandırdığı tutuklu, çocukluğunda annesi tarafından sürekli istismar edilmiş ve sonunda öldürülmüş bir karakterdir. Şimdi ise intikam için harekete geçmiştir. Gençlerin hayatta kalabilmeleri için birbirleriyle işbirliği yapmaları gerekmektedir.

Filmin eleştirileri çoğunlukla olumsuz yöndedir. Film, tipik bir slasher filminin özelliklerini taşımasına rağmen, yeterince korkunç ve gerilim dolu olamamıştır. Bunun yanı sıra, karakterlerin yeterince geliştirilemediği ve senaryonun zayıf olduğu eleştirileri de yapılmıştır.

Ancak, WWE hayranları ve Kane'in hayranları tarafından ilgiyle karşılanmış ve gişede başarılı bir performans sergilemiştir.

Ölüm çıkmazı filminin dünya çapında brüt hasılatı 19,020,597 ABD dolarıdır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz