"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Shin Kamen Raidâ izle

-

Shin Kamen Raidâ

7.0/ 10
1 1

Shin Kamen Raidâ filminin bilgileri Shin Kamen Raidâ

6.2
Shin Kamen Raidâ 6.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Hideaki Anno

Oyuncular

Sôsuke Ikematsu, Minami Hamabe, Tasuku Emoto, Shin'ya Tsukamoto, Suzuki Matsuo, Tôru Tezuka, Nanase Nishino, Kanata Hongô

Shin Kamen Raidâ ' da kahramanımız Takeshi Hongo, gizemli bir örgüt olan SHOCKER tarafından Augment adı verilen sentetik hayvan hibritlerine dönüştürülmek üzere kaçırılıyor, ancak kurtarılıyor. Ardından, SHOCKER ile savaşmak için güçlendirilmiş bir süper kahraman olan "Kamen Rider" olarak dönüşüyor.

Hikaye boyunca, SHOCKER'ın planlarını bozmak için Takeshi Hongo ve müttefikleri tarafından atılan adımlar anlatılıyor. SHOCKER'ın amacının insanları mutlu etmek olduğu, ancak yapay zeka tarafından yanlış anlaşıldığı ve insanları köleleştirmeyi amaçladığı da açıklanıyor.

Hikaye, SHOCKER'ın yarattığı Augs adı verilen hibritlerle savaş, kişisel trajediler ve süper kahramanların fedakarlıkları etrafında dönüyor. Özellikle, Ruriko adlı karakterin ölümü ve Takeshi Hongo'nun mirasını devralma isteği vurgulanıyor.

Sonunda, Takeshi Hongo ve yardımcısı Ichimonji, SHOCKER'a karşı birlikte savaşmaya karar veriyorlar ve "Kamen Rider No. 2+1" olarak yeni bir başlangıç yaparlar.

Filme Yorum Yaz