"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Amerikan Pastası: Çıplak Yol izle

-

The Naked Mile

5.1/ 10
1 1

Amerikan Pastası: Çıplak Yol filminin bilgileri The Naked Mile

5.1
Amerikan Pastası: Çıplak Yol 5.1 2006 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Joe Nussbaum

Oyuncular

John White, Eugene Levy, Maria Ricossa, Christopher McDonald, Joe Bostick, Alyssa Nicole Pallett, Jessica Booker, Jake Siegel

Amerikan Pastası: Çıplak Yol  (American Pie: The Naked Mile), 2006 yapımı bir komedi filmidir. Bu film, Amerikan Pastası serisinin beşinci filmidir ve önceki filmlerdeki bazı karakterleri ve konseptleri sürdürmektedir.

Film, Erik Stifler adlı genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Erik, Amerikan Pastası serisinin diğer filmlerindeki Stifler ailesinin bir üyesidir. Üniversiteye gitmeye hazırlanan Erik, arkadaşları Dwight ve Ryan ile birlikte üniversite öğrencilerinin katıldığı bir gelenek olan "Çıplak Yol" adlı bir koşuya katılmaya karar verirler. Bu etkinlik, katılımcıların çıplak bir şekilde koştuğu ve eğlendiği bir etkinliktir.

Erik, bu etkinliğe katılmanın yanı sıra ilişkileri konusunda da birçok karar vermek zorunda kalır. Sevgilisi Tracy, onun bu çılgın etkinliğe katılmasına pek sıcak bakmazken, Erik kendi ailesinin ve özellikle Stifler ailesinin beklentileriyle başa çıkmaya çalışır. Aynı zamanda üniversite hayatıyla tanışır, yeni arkadaşlar edinir ve kendi kimliğini bulmaya çalışır.

Film, gençlik, arkadaşlık, aşk ve kabullenme temalarını işlerken, Amerikan Pastası serisinin mizahi ve absürt tarzını sürdürmektedir. Erik'in maceraları ve yaşadığı komik olaylar filmi eğlenceli kılmaktadır. Amerikan Pastası serisinin diğer filmleri gibi, Amerikan Pastası: Çıplak Yol  da gençlik kültürü ve gençlerin deneyimleri üzerine bir bakış sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz