Biri beni durdursun! Maske

İtaat izle

-

Compliance

6.4/ 10
1 1

İtaat filminin bilgileri Compliance

6.4
İtaat 6.4 Dublaj & Altyazı 2012 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Kerry Barden

Oyuncular

Ann Dowd, Dreama Walker, Pat Healy, Bill Camp, Philip Ettinger, James McCaffrey, Matt Servitto, Ashlie Atkinson, Nikiya Mathis, Ralph Rodriguez

Yoğun bir fast-food restoranında yöneticilik yapan Sandra, orta yaşın ortalarında sakin ve kendi halinde bir kadındır. Restoranda tüm işleri tek başına idare etmek zorunda olan stresli bir şekilde çalışırken, bir gün telefonu çalar ve bir polis memuru olduğunu iddia eden bir sesle konuşur. Telefondaki memur, restoran çalışanlarından biri olan Becky'nin bir müşterinin parasını çaldığını söyler ve bu nedenle Becky'yi yakalaması gerektiğini bildirir.

Sandra, polis memurunun talimatlarına tamamen uyan bir kişidir ve bu nedenle Becky'yi aramaya başlar. Ancak telefondaki ses, Sandra'ya daha fazlasını yapması gerektiğini söyleyerek onu adım adım daha karmaşık ve korkutucu bir durumun içine sürükler. Sandra, memurun sesine uygun davranmak zorunda kaldıkça, olaylar daha karmaşık hale gelir ve ortaya ürkütücü bir gerilim tablosu çıkar.

Film boyunca Sandra'nın telefonun diğer ucundaki sesin manipülasyonlarına nasıl boyun eğdiği ve bu durumun onun hayatını nasıl etkilediği anlatılır. Gerilim dolu bir hikaye olarak, Sandra'nın gitgide karmaşıklaşan durum karşısında nasıl bir yol izleyeceği ve gerçeklerin perde arkasındaki sırları nasıl ortaya çıkaracağı merak konusu olur.

Filme Yorum Yaz