Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

İşe Yaramazlar izle

-

Les pires

6.9/ 10
1 1

İşe Yaramazlar filminin bilgileri Les pires

6.9
İşe Yaramazlar 6.9 Türkçe Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Lise Akoka, Romane Gueret

Oyuncular

Mallory Wanecque, Timéo Mahaut, Johan Heldenbergh, Esther Archambault, Loïc Pech, Mélina Vanderplancke, Matthias Jacquin, Angélique Gernez

Film, Fransa'nın kuzeyindeki bir çekimin perde arkasını anlatıyor. Bir film yönetmeni, Boulogne-sur-Mer'deki Picasso şehrinde çekim yapmayı tercih eder. Atipik kişiliklere sahip gençleri arayan bir seçme çağrısı yapar: okulu bırakan gençler, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu yaşayanlar, koruyucu ailede büyüyen gençler... İki kız ve iki erkek seçer: Lily, Maylis, Jessy ve Ryan. Herkes bu seçime şaşırır: neden sadece "en kötüleri" seçti? Yerel dernekler, film ekibinin kolay yaşamıyla temsil edilen imkansız umutlardan endişe duyar, yönetmen ise eleştirmek istediği kalıpları pekiştirmekten endişe eder.

Film, kahramanlarını tasvir eder. Kendi kardeşi tarafından büyütülen Ryan, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu yaşar ve hayat asistanının yardımına rağmen okul ortamını kaldıramaz. Lily, bir erkekten diğerine geçer ve erkek kardeşinin kanserden ölümünden dolayı zayıfladığını keşfederiz. Çok fazla açıklayıcı olmayan Maylis, çekimlere katılımı hakkında düşünür. Son olarak, Jessy, provokatör rolünü oynar, ancak o da kusurlarını saklar.

Filme Yorum Yaz