İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Reptile izle

-

Reptile

7.3/ 10
1 1

Reptile filminin bilgileri Reptile

6.9
Reptile 6.9 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

134 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriNetflix FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Grant Singer

Oyuncular

Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian, Alicia Silverstone, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoh, Michael Pitt

"Reptile," 2023 yapımı bir Amerikan suç gerilim filmidir ve Grant Singer'ın yönetmenlik kariyerine adım attığı bir yapımdır. Senaryosunu Benjamin Brewer, Benicio del Toro ve Grant Singer birlikte yazmıştır. Film, Benicio del Toro'nun başrolde olduğu bir kadroya sahiptir ve Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi ve Michael Pitt gibi oyuncular da yer almaktadır.

Hikaye, genç bir emlakçının vahşi bir şekilde öldürülmesinin ardından, bir dedektifin gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını konu edinmektedir. Ancak bu vaka, her şeyin göründüğü gibi olmadığı bir gizemi içermektedir ve dedektif, kendi yaşamındaki yanılsamaları da çözmeye çalışır.

Film, 2023 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyer yapmış ve ardından 22 Eylül 2023'te Amerika Birleşik Devletleri'nde seçkin sinemalarda gösterime girmiş, 29 Eylül 2023'te ise Netflix platformunda izleyicilerle buluşmuştur. "Reptile," suç ve gerilim türlerini bir araya getiren bir hikayeyi anlatmaktadır.

Filme Yorum Yaz